Een beoordeling van Jordan Belfort

Belfort haalt allemaal uit een kast teneinde bestaan verkopers gemotiveerd te houden. Met opzwepende speeches doordringt deze zijn verkopers met de mantra: Don't take no for an answer.

'Verkopen is alles in dit leven. Krachtiger nog, óf je raakt aan het verkopen, óf je krijgt niks volbracht. Het boek biedt een methode waarmee je de kunst aangaande het promoten bij een knie krijgt en zodat jouw een leven kunt bijdragen...Meer De werkwijze van een Wolf

Alle verkopers betreffende Belfort werken betreffende ons belscript om 3 doelen te bereiken: zichzelf en dit evenement introduceren, uitleggen hoezo een mensen die ze belden nog nooit betreffende hun hadden gehoord en het originele assortiment verrichten.

’ rennen. Dat ding zal eenvoudig verdampen indien ons fata morgana,” voegde deze eraan toe. “Daar zijn zoveel beslist eerlijke mensen welke worden afgeslacht.”

4b ‘Laat een client weten dat je zijn ofwel hoofdhaar behoeftes begrijpt. Hoe mogen ze jouw anders vertrouwen?’ 

Hetgeen waarschijnlijk alsnog op je netvlies staat gebrand uit de film met 2013 kan zijn de scène waarin Belfort knetter high is over een zogeheten Quaalude-drugs.

Belfort is afkomstig uit ons Joods gezin, dat woonachtig was in een wijk The Bronx. Weet op vroege leeftijd werden een verkoper in hem herkenbaar. Zo verdiende deze onder overige welhaast 20.000 dollar aan het verkopen met ijsjes op het strand. Later begon hij betreffende studeren aan de University ofwel Maryland School of Dentistry teneinde tandarts te worden. Tenslotte stopte hij hierbij teneinde deur-aan-deur verkoper te worden, met onder andere vlees en vis. Alhoewel dit in het ontstaan juist liep, was hij tenslotte op bestaan 25e failliet. Dankzij kornuiten ging deze met de slag wanneer effectenmakelaar bij het festival L.F. Rotschild. Toen L.F. Rotschild failliet ging, startte hij na ons poos zijn persoonlijk festival Stratton Oakmont, het telefonisch handelde in aandelen.

'Verkopen is alles in het leven. Sterker alsnog, óf jouw bent juiste verkopen, óf jouw ontvangt niks volbracht. Het boek biedt een methode waarmee je de kunst aangaande het overbrengen bij de knie krijgt en waardoor jouw ons leven kan leiden...Meer De werkwijze betreffende de Wolf

In dit interview zegt hij verder dat bedrag verdienen enorm makkelijk kan zijn. En het kan zijn dit verder. Een ieder kan geld verdienen. Jouw moet dit enkel maar gaarne voldoende willen, er allemaal aan doen en nooit opgeven.

Heb je een belangstelling ofwel tips voor dit artikel? Neem direct contact op betreffende de schrijver. Vergeet niet je contactgegevens te vermelden!

Hiermee werd Belfort steenrijk. Een extravagante levensstijl met drugs, dames, geld en feestjes volgde. Lange tijd was Belfort verslaafd met drank, cocaïne en andere drugs en medicijnen. In 1998 werd Jordan Belfort opgepakt op verdenking van fraude en witwassen. Hij verleende medewerking met de FBI en zat hiermee tenslotte doch 22 maanden in de cel. Na deze tijdperk schreef hij bestaan boek ''The Wolf of Wall Street'', waarin hij bestaan levensverhaal besloot op te typen. Ook werd Belfort tenslotte veroordeeld tot dit terugbetalen over 110 miljoen dollar. Een afspraak met een Usa overheid teneinde dit geld retour te betalen houdt in het hij bestaan leven lang 10.000 euro ieder maand betaalt. Tevens draagt deze de inkomen uit zijn huidige werk, motivatiespreker, af.

Via oneerlijke verkooptechnieken werden aandelen in kleinschalige ondernemers gesleten met naïeve investeerders, die dachten te produceren te beschikken over met gunstige Wall Street-handelaren.

Het ontstaan aangaande dit einde. Belfort en bestaan wingman Donnie (gespeeld via acteur Jonah Hill) ontdekken een oud, verboden medicament en willen alsnog eens een trip voelen. Door een langzame werking en dit ongeduldige karakter aangaande dit tweetal, besluiten ze nog doch een zoveel pillen achterover te gooien en het heeft zowat fatale effecten. Belfort wordt ondertussen gewaarschuwd het de FBI hem in een kraag gaat vatten en het hij op bestaan hoede echt moet zijn.

Een strenge selectie van het bouwstof via de recensenten, aangevuld betreffende ons waarderingscijfer over 1 tot 5 sterren, maakt dit eenvoudig voor een klant neem een kijkje op deze website teneinde ons afwisseling te vervaardigen. De redactie over DeRecensie.nl is absoluut onafhankelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *